• Вірний традиціям 5 попередніх поколінь, абсолютно новий Renault Espace йде в ногу з часом, щоб краще відповідати потребам сучасних клієнтів 
  • Renault представляє генезис та особливості нового Espace в оригінальному форматі: документальний відеоролик з коментарями топ-менеджменту бренду Renault та експертів, які знаються на автомобілях:

Зараз Renault представляє абсолютно новий Espace, пасажирський автомобіль на 5 або 7 місць, який приєднається до лінійки, що очолить бренд в сегментах C і D.

У 1983 році компанія Renault представила автомобіль, який можна з повним правом назвати першим автомобілем для життя і подорожей, - Renault Espace. Він був новаторським, його часто наслідували, йому ніколи не було рівних, і він заслужив культовий статус протягом п'яти поколінь.

Espace розпочав революцію, відкрив бачення майбутнього і ніколи не припиняв змінюватисяб щоб йти в ногу з часом. Сьогоднішній абсолютно новий Espace має стиль позашляховика, спортивний та елегантний дизайн, а оздоблення Esprit Alpine додає йому автоспортивного стилю. Він залишився вірним своєму 5- або 7-місному типу, призначеному для перевезення людей на далекі відстані, і досі залишається найбільш просторою моделлю в модельному ряді Renault. І саме цим він вражає! Вибір вишуканих матеріалів та оздоблення додають стилю яскравому інтер'єру завдяки одному з найбільших на ринку люку площею понад 1 кв.м.

Новий Espace також відповідає найсучаснішим вимогам і наповнений передовими технологіями як у салоні, так і під капотом. Він має всі необхідні для водія та пасажирів можливості підключення, а також зменшує свій вплив на навколишнє середовище. Його зовнішні розміри зменшилися, і він став на 215 кг легшим за свого попередника, а також оснащується високоефективною гібридною силовою установкою E-Tech потужністю 200 к.с. Його рекордно низька витрата пального (4,6 л на 100 км) забезпечує запас ходу до 1100 км, а акумуляторна батарея не потребує підзарядки. Найекономніший з усіх нових Espace викидає лише 104 грами CO2 на кілометр пробігу.

Як і належить лінійці автомобілів Renault для життя і подорожей, новий Espace має найкращі в своєму класі функції керування та безпеки для всіх пасажирів. Він побудований на спеціально розробленій Альянсом платформі CMF-CD і оснащений 32 системами допомоги водієві. MULTI-SENSE та 4CONTROL Advanced, система повного керування Renault, виводять задоволення від керування авто на новий рівень.

Замовлення на абсолютно новий Espace розпочнуться навесні 2023 року.