Компанія Renault в Україні, лідер автомобільного ринку, забезпечила поставку моделей Renault Dokker для АТ «Укртелеком», найбільшого оператора фіксованого зв’язку та інтернету в Україні.

 

Бренд Renault - лідер з продажів корпоративним клієнтам в Україні за підсумками 2015-2021 рр*. Такі результати досягаються завдяки довірі численних клієнтів. Створення конкурентоспроможної пропозиції на ринку корпоративних продажів, максимально адаптованої до побажань клієнтів, а саме юридичних осіб будь-якої форми власності (від представників малого і середнього бізнесу до великих українських і міжнародних компаній, а також лізингових компаній і державних структур) – це один з пріоритетів АТ “Рено Україна”.

За словами Даніеля Філіпа, генерального директора АТ “Рено Україна”, в останні місяці вітчизняний автомобільний ринок зростає і бренд Renault продовжує впевнено утримувати на ньому лідируючі позиції. Бренд Renault займає також і 25%* ринку нового легкого комерційного транспорту в Україні. Це майже вдвічі більше, ніж найближчий конкурент. І це означає, що кожен четвертий новий легкий комерційний автомобіль, проданий в Україні, - це автомобіль марки Renault.

Компанія Renault в Україні забезпечила поставку 366 автомобілів Renault Dokker для АТ «Укртелеком».

Нові автомобілі передано на умовах фінансового лізингу від компанії «ОТП-лізинг» в межах трирічної програми оновлення автопарку національного телекомоператора.

Комерційні транспортні засоби вже підготовлені для використання у виробничий діяльності оператора, в тому числі: виїздів аварійно-відновлювальних бригад, розгортання волоконно-оптичних мереж, підключення, обслуговування абонентів та інших потреб.

 

Про RENAULT

Renault - історичний бренд мобільності і піонер електромобілів в Європі, завжди розробляв інноваційні автомобілі. Разом зі стратегічним планом «Renaulution» Renault розпочав амбітну трансформацію, спрямовану на створення більш конкурентоспроможної, збалансованої та електрифікованої лінійки автомобілів. Амбіції бренду - втілити сучасність та інновації в галузі технологій, енергетики та мобільних послуг в автомобільній промисловості і за її межами.

З 2015 року бренд Renault займає перше місце на автомобільному ринку України. 7 років поспіль лідируючі позиції Renault досягаються завдяки зваженій ціновій політиці, професійній дилерській мережі, якісному сервісу та інноваційним фінансовим інструментам.

 

Про АТ «Укртелеком»

Акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G.

Бізнес-клієнтам Укртелеком пропонує повний спектр послуг: індивідуальні системні рішення, корпоративні мережі зв'язку та передачі даних, послуги Дата-центру, фіксовану і мобільну телефонію та «хмарні» рішення.

Укртелеком проводить стратегічну модернізацію  своєї телекомунікаційної мережі, розвиває  оптичну інфраструктуру,  що дозволяє надавати абонентам доступ до інтернету на до 1 Гбіт/с.

З 2013 року ПАТ «Укртелеком» приєднався до  бізнесів SCM.       

                                 

*Дані Аuto-Consulting за 2015-2021 рр.