За допомогою оригінальних аксесуарів можна не лише захистити свій Renault від негоди, а й зробити його практичнішим у використанні, розширивши його можливості відповідно до свого стилю життя: подорожі на природу, поїздки по бездоріжжю або експлуатація в місті. 

Завдяки спеціальній пропозиції від компанії Renault в Україні є можливість придбати необхідні оригінальні аксесуари для захисту автомобіля в холодний сезон зі знижкою* до 25% серед таких товарних груп: бризковики, підкрилки, килимки гумові, піддони та килими багажного відсіку гумові, дефлектори вікон, захист днища, захист трансмісії та редуктора, антиковзальні трапи, захисні накладки кузова, антиковзальні ланцюги.

Оригінальні аксесуари Renault виокремлюють автомобіль з-поміж інших та надають автомобілю індивідуальності. Розроблені спеціально для кожної моделі, аксесуари створені та протестовані інженерами Renault, тому цілком відповідають технічним характеристикам та дизайну автомобіля.

Серед зареєстрованих в My Renault учасників акції, які придбали акційні аксесуари на суму від 3 000 грн. з ПДВ,буде розіграно приз** – комплект зимових шин «NOKIAN NORDMAN» (у кількості 4 шт.).

 

Тільки в офіційній дилерській мережі Renault професійні майстри допоможуть підібрати та встановити аксесуари зі збереженням гарантії на автомобіль та надати гарантією на продукцію та її встановлення. Використання оригінальних аксесуарів – це гарантія якості та надійності.

Хто краще, ніж Renault подбає про Ваш Renault.

 

Про особистий кабінет My Renault

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів бренду Renault зареєструватися в My Renault офіційний сайт компанії www.renault.ua, або на сайті www.my.renault.ua.

My Renault – це особистий кабінет клієнта Renault на офіційному сайті, який дозволяє зареєстрованим клієнтам мати більш цікаві умови в рамках акційних пропозицій. Власники Renault за допомогою сервісу My Renault отримують можливість вигідніше обслуговувати свої автомобілі. Клієнту надається особистий кабінет, в якому можливо:

  • отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля клієнта;
  • економити при використанні акційних пропозицій;
  • дізнаватися «з перших вуст» про новини та зміни бренда;
  • завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;
  • отримувати необхідні послуги/допомогу в найбільш стислі терміни;
  • висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
  • ефективно планувати події по автомобілю.

 

*Під «знижкою» маються на увазі знижки до 25% від рекомендованої роздрібної ціни на певній перелік аксесуарів. Ознайомитися з переліком основних аксесуарів на які діють знижки, можливо за посиланням https://www.renault.ua/accessories-shop.html, обравши модель, яка вас цікавить, дізнатися рекомендовану звичайну вартість (до надання знижки) та рекомендовану акційну вартість, за артикулярним номером можна на сайті: www.parts.renault.ua.  Розмір знижки та вартість аксесуарів є рекомендованими та можуть відрізнятись у різних дилерських центрах. Повний перелік акційних товарів та остаточну вартість аксесуарів дізнавайтеся у відділі сервісу Кий Авто. Акція діє з 15.09.2021 до 30.11.2021 року. Детально про умови за тел: (044) 536-96-97.

**Під призом мається на увазі: комплект зимових шин «NOKIAN NORDMAN» у кількості 4 (чотири) штуки або аналогічні шини за характеристиками та властивостями інших виробників. Приз розігрується серед учасників Акції, які зареєстровані у “My Renault” www.my.renault.com та здійснили покупку акційних аксесуарів на суму від 3 000 грн с ПДВ  протягом періоду дії Акції. Дату визначення Переможця буде призначено після закінчення Акції  - тобто після 30.11.2021. У випадку змін інформація буде розміщена на сайті www.renault.ua.