НОВИЙ СЕЗОН КОРОЛІВСЬКИХ ПЕРЕГОНІВ У МЕЛЬБУРНІ: ОБИДВА ПІЛОТИ RENAULT F1 TEAM УВІЙШЛИ ДО ТОП 10

Хюлькенберг прийшов сьомим, заробивши шість очок, Сайнс зайняв 10-е місце і приніс команді одне очко. Обидва пілоти за підсумками вікенда відзначили, що задоволені першими результатами і конкурентоспроможністю нового боліда R.S.18.

Пофарбований в традиційні командні чорно-жовті кольори, болід був представлений командою Renault Sport Formula One Team в лютому цього року, серед поліпшень - конструкція підвіски і збільшений коефіцієнт притискної сили. Відповідно до регламенту 2018 року, R.S.18 оснащений системою додаткового захисту голови пілота Halo і модифікованою формою кожуха двигуна.

Керуючий директор Renault Sport Cars Сіріль АБІТЕБУЛЬ вважає, що сезон почався непогано, обидва пілоти заробили очки, але, безумовно, всій команді є до чого прагнути:

«Сьогодні нам трохи завадив автомобіль безпеки, але такі гонки. Іноді він може допомогти ... Всі машини з двигунами Renault фінішували в десятці - це великий плюс, а також доказ того, що ми повністю зосереджені на надійності. Ми знаємо, що боротьба в середині пелотону буде неймовірно щільною, і це мотивує нас продовжувати напружено працювати».

Ніко Хюлькенберг:

«Я задоволений розвитком подій по ходу вікенду. П'ятниця минула не кращим чином, але ми непогано попрацювали в суботу і добилися гідного результату в неділю. Мені пощастило з сходами, але не пощастило з автомобілем безпеки. Такі гонки і зароблені шість очок - це нагорода для команди».

Карлос Сайнс:

«Команда успішно розпочала сезон, і я дуже задоволений швидкістю машини. Здорово, що ми заробили багато очок: відмінно виконали свою роботу і можемо розвинути досягнуте, готуючись до Гран-Прі Бахрейну».

Другий етап Formula-1 пройде в Бахрейні на початку квітня. Слідкуйте за розсилками і вболівайте за команду Renault!